Eenvoudig rittenadministratie


Zelf je ritten registreren

Wil je, je eigen rittenadministratie opzetten? Dat kan wij hebben voor iedereen een template gemaakt voor een eenvoudige rittenadministratie. Zo kom je niet voor verassingen te staan en weet je direct wat de vergoeding is van de gereden kilometers.


Wat moet je registreren?

Daar hebben wij al overna gedacht. Wat van belang is als je veel kilometers maakt is dat je nauwkeurig bijhoudt waar je geweest bent. Dit geldt dan voor zowel de zakelijk als de niet zakelijke ritten. Het is ook zeker van belang om bij te houden waarom je ergens geweest bent en wat het onderwerp was. Dat lijkt wellicht nu niet relevant, maar weet jij nog waar je was 365 dagen geleden? Om die reden is het zeer handig om deze gegevens vast te leggen in bijvoorbeeld een Excel sheet. Wij hebben hier al een template voor gemaakt. Deze kun je gratis downloaden van onze website. Gebruik de Excel rittenregistratie template om je rittenadministratie vast te leggen. Goed voor je administratie en je geheugen.

Wat zit er in de rittenregistratie?

Het is een relatief eenvoudige rittenadministratie. Je registreert punt a en punt b en noteert de gereden kilometers. Simpel, wij hebben er zelfs een formule ingezet waarmee je de kilometervergoeding automatisch kunt berekenen. Hoe mooi is dat? Per regel in de Excel noteer je een rit. Zo kun je per datum natuurlijk meerdere ritten registreren. Naast de datum noteer je ook de kilometerstand van de auto voordat je gaat vertrekken. Dat is nodig om exact aan te geven wat de uiteindelijk gereden kilometers zijn. Deze kilometers worden automatisch uitgerekend door onze Excel. Jij noteert slechts het aantal kilometers bij de start en aan het einde, waarna onze template het aantal gereden kilometers berekend. Op deze manier kun je eenvoudig optellen hoeveel kilometers je gereden hebt. Door de vergoeding in te stellen in de Excel sheet rekent deze ook direct je kilometervergoeding uit. Standaard reken wij met de maximaal onbelaste kilometervergoeding van 0,19 cent per gereden zakelijke kilometer.

Kilometerregistratie downloaden

Direct je kilometerregitratie downloaden zodat je direct aan de slag kunt gaan? Klik dan hier om direct naar onze template downloadpagina te gaan. Na het downloaden kun je direct starten met de rittenregistratie. Makkelijk en zeer eenvoudig in het gebruik.